Gå til hovedinnhold
Logo-banner

Ukestatus

Perlesnormaneter langs kysten uke 46

I siste halvdel av oktober og de to først ukene av november har Havforskningsinstituttet mottatt en rekke observasjoner av Perlesnormaneter (Apolemia uvaria) langs kysten. Arten har tidliger ført til omfattende fiskemortalitet for oppdrettnæringen. 

Les mer

Varsel om Perlesnormaneter langs kysten

De to siste ukene er det innkommet en rekke observasjoner av Perlesnormaneter (Apolemia uvaria). Perlesnormanet er rapportert fra produksjonsområde 1 til og med område 6. Det rapporters om gjelleskader og fiskemortalitet i enkelte områder.

Les mer

Statusrapport Uke 42 og 43 – Årets siste ukerapport

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 2, 3 og 4 i ukene 42- 43. For uke 43 er det kun gjort registreringer i PO 3. Det er kun sporadiske observasjoner og kun lave tettheter av potensielt skadelige alger.

Les mer

Statusrapport Uke 40 og 41

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1, 2, 3 og 4 i uke 40 og 41. Det er kun sporadiske observasjoner og kun lave tettheter av potensielt skadelige alger.

Les mer

Statusrapport Uke 39

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1 til og med PO6. Mengden potensielt skadelige alger er lave i alle områder og viser avtagende mengder og utbredelse de siste ukene.

Les mer

Statusrapport Uke 38

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1 til og med PO6, samt i PO11. Mengden potensielt skadelige alger er lave i alle områder, avtagende mengder i uke 38 i forhold til 37.

Les mer

Statusrapport uke 37

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1 til og med PO6. Mengden potensielt skadelige alger er lave i alle områder, med økende mengder i PO 1.

Les mer

Statusrapport Uke 36

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1 til og med PO6, samt i 11. Mengden potensielt skadelige alger er lave i alle områder.

Les mer

Statusrapport Uke 35

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1 til og med PO6. Mengden potensielt skadelige alger er lav i alle områder og avtagende.

Les mer

Statusrapport Uke 34

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1, 2 og 3. Mengden potensielt skadelige alger er lav i alle områder.

Les mer

Statusrapport Uke 33

Potensielt skadelige alger er registrert i produksjonsområde 1, 2, 3, samt 5 og 6. Mengden potensielt skadelige alger er lav i alle områder.

Les mer